Afsnit 4: Slim Slam Slum

Slim Slam Slum

Instruktørerne Jorge og Marcelino Ballarin mente i 2002, at deres tegneserie Slim Slam Slum var så god, at en spillefilm var det eneste rigtige næste skridt. Thure LindhardtSimon Jul og Tommy Bredsted blev castet og så var successen sikker!

“SLIM SLAM SLUM ER BARE RIGTIG DÅRLIG

OG DER FOR BØR INGEN SE DEN”

Eller var den? Dårligdommerne har i denne uge kastet sig over filmversionen af Slim Slam Slum hvis ungdommelige natur fik de tre filmelskere til at føle sig gamle, og hadet mod Christopher vil ingen ende tage. (Det var nemlig ham der valgte filmen.)

Vi kneppes ved. WOOT WOOT!

Husk at abonnere på Dårligdommerne i Itunes.

En tanke om “Afsnit 4: Slim Slam Slum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *