Afsnit 9: A Viking Saga – Son of Thor

VIKING SAGA

Kan du huske A Viking Saga? Du ved, den hvor nogle af Danmarks mest brugte skuespillere blev snydt til at være med i en dansk vikinge film af episke proportioner? Dårligdommerne har kastet sig over den utroligt spændende (nej), og velspillede (nope) A Viking Saga – Son of Thor. Det er cremen af dansk skuespil der forkæler seeren med navne som Peter Ganzler, Jan Linnebjerg, Julie Ølgaard og Ken Vedsegaard. Spoiler alert, de kan ikke redde filmen men heldigvis har vi fået besøg af selveste Jakob Stegelmann, vært på Troldspejlet, til at hjælpe os med at forstå hvad vikinge-lak er og hvor krigerne har købt deres parykker.

God fornøjelse.

ABONNER PÅ VORES PODCAST LIGE HER.

3 tanker om “Afsnit 9: A Viking Saga – Son of Thor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *