Afsnit 30: Bag det stille ydre

max1133408356-front-cover

 

WHAT? Er Dårligdommerne allerede tilbage med et splinter nyt afsnit??? Den er simpelthen god nok, for vi har set “Bag det stille ydre”, den sidste film af Martin Schmidt. For første gang er der lidt uenighed omkring hvor dårlig den her film er, og både Lille Jacob og Sideburns ryster stadig på hovedet af Trollefar. Bla bla bla, der er spøgelser, Lille Jacobs hulfætter – Jacob Cedergren og alt muligt andet lort. Lyt nu bare med – det er pissesjovt.

ABONNER PÅ DÅRLIGDOMMERNE VIA ITUNES

En tanke om “Afsnit 30: Bag det stille ydre

  1. Hader plakater hvor navnene på skuespillerne og deres ansigterne ikke stemmer overens 1:1. Hvorfor er Dejans navn IKKE over hans ansigt?!?!?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *