Afsnit 45: Under Overfladen

under-over

Så er det Dårligdommerne tid. Vi har endnu engang siddet igennem et rent helvede – for jeres skyld. Filmen er Under Overfladen, og her ser vi en ung Lars Mikkelsen lave sin bedste Thomas Bo Larsen og Ann-Louise, falleret sanger, vise lidt af det hele. Filmen er nok 30 til 45 minutter for lang, og det virker som om manuskriptet har været lidt løst. Men lyt lige med, i et afsnit hvor vi lovede os selv ikke at være alt for lumre ovenpå “Smukke Dreng”, hvilket vi altså ikke helt kunne holde. BRACE YOURSELFES…

 

En tanke om “Afsnit 45: Under Overfladen

  1. Er lige gået ombord i Mindhunter og konstaterer, at Holden Ford også knalder til “I’m Not in Love”. Jeg tænker, at Fincher og Theron har tyvstjålet det fra Under Overfladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *