Afsnit 46: Fri Os Fra Det Onde

37494-2441x3346crop0

Hvad er bedre end et nyt afsnit af Dårligdommerne? Et afsnit på næsten to timer selvfølgelig…!

Ole Bornedal står bag afsnittets film – nemlig “Fri os fra det Onde”. Det er drama, komik og en thriller, hvor man selvfølgelig går ud og hyrer nogle af Danmarks bedste skuespillere, ik? Næ næææææ, i stedet ansætter man Lasse Rimmer, “Aqua” Lena Nystrøm og Polle fra Snave til at spille filmens tre hovedroller – for det er jo en pisse god ide. Næsten som da George Lucas hyrede Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher til at være med i Star Wars. OK OK OK, den analogi var langt ude og all is not lost, men Bornedal kan i hvert fald kneppe sig selv, for Fri os fra det onde er ikke en god film. På trods af lidt tekniske problemer fik vi afsnittet i hus, og her er det altså Dårligdommerne afsnit 46…

God fornøjelse.

 

2 tanker om “Afsnit 46: Fri Os Fra Det Onde

  1. Hvad med at i laver et oscar show,altså i stedet for det rigtige lorte oscar show,og gennemgår de film i har taget op i løbet af året og laver en status og giver dem priser,årets film etc . Jeg ved godt,at det vil give traumer,ufrillivillig sædafgang og tømmermænd at skulle gå tilbage og ihukomme…(hedder det det ? ) …alle de skod film i har snakket om ? Bare et dårligt forslag,ellers tuttelut og håber i fortsætter derudaf,i kommer vist aldrig til at løbe tør for film,er jeg bange for v h Søren
    PS min kæreste synes at jeg er en idiot,at jeg bruger tid på at lytte til jeres podcast…så det her kommer fra hjertet…møs

  2. Hold nu kæft en god kommentar,ikke en skid med filmen at gøre,genialt…sikke en idiot,nå jeg har lige et forslag ( igen,åh nej)det her må virkelig være den dårligste film nogensinde : ” hvor er liget møller ” med dirck passer og ham der preben kaas,den indholder det hele : dårlige jokes,eller hvad man skal kalde det,dårligt skuespil,racisme,lumre shoots af pigenumser,zombies og alt muligt andet,jeg har desværre aldrig set den til ende,fordi den er så pisse fucking dårlig ….det er simpelthen utroligt,så go ahead kids,det er vist lige noget for jer…og tusind tusind tak for predator afsnittet i hakkedrengene,jeg fik sgu vand i øjnene…..smukt…virkelig godt gået,drenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *