Tryk på plakaten for at komme direkte til vores Kickstarter!

Ærede Jury

Der er stadig delte meninger om vores The Rain-kickstarter fra sidste år. Vi samlede 30.000 kr. ind på to dage, takket være jer, selvom vi havde sat målet til 30 dage(!). Vi kom på forsiden af Politiken (godt nok i en lille rubrik øverst i hjørnet) og blev kaldt “tilsviningspodcasten” af selvsamme tidskrift… Ja, for når en mand i dametøj fortæller sandheder om filmbranchen og kunst på Radio24syv, så er der jo tale om episk satire. Men når tre venner gør det, så er vi en tilsviningspodcast. Til trods for at vi tydeligvis ikke er noget for Politiken Plus-segmentet og de kulturradikales højborg, der gokker til Guldkysten, så gør vi det altså igen. Laver en Kickstarter.

Denne gang bliver det om noget, der har spøgt siden Ole Bornedal brugte 173 millioner kroner af danskernes penge på at lave en storslået maveplasker; en sovepille i tv-serieform; et forfængelighedsprojekt så stort, at selv Tom Hardy efter Taboo bad om at tone det ned. En serie, hvor hvert minut i gennemsnit har kostet danskerne 360.416 kr. “Haha…?” tænker du nu. Nej, Jury, der er ikke noget at grine ad. Ole Bornedal fyrede manus-staben og skrev hele lortet selv, fordi han ikke var glad for deres input; han ville gerne lave en dansk X-Men. Igen, det hér er ikke en joke, Jury! Eller det er det. Men så alligevel ikke… En joke til 173 millioner af vores penge. 

Vores Kickstarter går denne gang ud på, at vi vil indsamle 173 millioner til at lave 4 afsnit- JOKE! Vi vil gerne indsamle 50.000 kr. for at lave den længe ventede 1864-special. Indsamler vi over 75.000 kr., så ser vi også spillefilms-udgaven. De 50.000 kr. går til at vi laver 4 afsnit om de 8 tv-episoder; samme model som vores The Rain-special. Vi får også gæster til hvert afsnit (Jonas Vesterbøg er selvskrevet, fordi han har snakket om det, mens du stadig roede kajak i din fars nosser).

Hvis vi indsamler de anmodede 50.000 kr. (eller mere), så er du som lytter garanteret 4 afsnit om tv-serien (og måske spillefilms-versionen) og dens 8 episoder. De lander alle i marts måned; én episode hver fredag. Hvis du har lyst til at støtte, vil vi blive glade. Sådan da. For der er meget arbejde i det. Og det er frygteligt. 

Hvis du ikke har lyst til at støtte os, så er du også velkommen til at lade være. MEN! Der er dog det men, at der så ikke kommer indhold i hele marts-måned, for der er vores arbejdsbyrde blevet for stor andetsteds. Så ingen gennemført Kickstarter = ingen DD-afsnit i marts måned. 

Det er op til dig. Og husk: Eyes Bleed In Love & Bore