Så er det endnu engang tid til at dykke ned i en action-klassiker. Filmen handler om Marion Cobretti, der er medlem af “The Zombie Squad”, og som kun bruges når der ikke er andre muligheder. En dødsenfarlig morderbande er løs i gaderne, og Cobretti får frie hænder til at rydde op i “COBRA”. Hvem er så gæst kan jeg hører dig spørge? Jamen det er da ingen anden end filminstruktør Christian E. Christiansen – har jeg hørt hans navn før tænker du nok, og ja det har du. Vores søsterpodcast Dårligdommerne har nemlig taget to af hans film under kærlig behandling – Lev Stærkt og I:DA. Faktisk var vi lidt nervøse om han kom for at banke os, men heldigvis var Christian en af de bedste gæster vi nogensinde har haft. Så værsgo – over to timers godt selskab med Hakkedrengene og Christian E. Christiansen.

Selv hak