Så er det faneme pattelademad-tid. De sidste par film vi har set her i Hakkedrengene, har manglet både klassiske 80-90’er bryster og nogle ordentlige overarme. I sammenhæng med at Pamela Anderson i år fylder 50, tænkte vi at det var på tide vi løste et af de problemer – nemlig pat-problemet. Barb Wire er en tegneserie som INGEN havde bedt om en filmatisering af, og alligevel blev den lavet. Det kom publikum til gode, for Pamela Anderson blev castet som den storbarmede Barb, og så var den ged sgu barberet. Vi har været så utrolig heldige at få komiker Natasha Broch i studiet, til at afbalancere vores liderlighed overfor Pamela i hendes bedste år, og hun var en fantastisk god gæst. Desuden kunne hun overraske med faktisk at kende Jacob fra hans tid i Blockbuster.

Barb Wire, Pamela Anderson og eksplosioner… You’re welcome.