This is a big one. Finale – gyser/splatter/toturfilmen vi har snakket om, og ventet på, længe er endelig over os. En film alle virker til at tage afstand fra, undtagen instruktøren. En film ingen biograf ville vise, og derfor endte som streamingfilm på Blockbuster.

Vi har inviteret Rachel Levin Rukow i studiet, og både hun og hendes mand var pænt trætte af dette makværk.

Det er SÅ sjældent at vi får danske film i denne genre, og så går den hen og bliver sådan en kæmpe stinker. Der er intet lys for enden af tunnelen, intet håb for at nogen får en god oplevelse – well, måske Christopher, but let’s face it, dat dude be fuckd up…

Så stik en nål gennem patten (også mandepatten), og lyt med assholes. Vi kneppes hele tiden ik’?

*****

HUSK AT VI HAR VORES KICKSTARTER OPPE OG KØRE. DET ER 1864 DER STÅR FOR SKUD DENNE GANG, SÅ HVIS I VIL HØRER 4 FEDE AFSNIT OM DEN “SACK OF SHIT”, SÅ ER DET BARE MED AT TØMME BØRNEOPSPARINGEN.

***