Dårligdommernes sidste studieafsnit nogensinde, og så med sådan en satans dårlig film. The Predator, instrueret af Shane Black – the man himself, der var med til at gøre den originale Predator til så fantastisk en film som den er. (Hør evt. Hakkedrengenes gennemgang af det mesterværk)

Da Christopher stadig er på barsel er det selvfølgelig den altid fantastiske Dan Andersen der har overtaget hans plads. Med som gæst er det dejligt milde Morten Routh fra ‘Fjernsyn for Mig’ podcasten. Kæft en lortefilm…

Vi meldte for få dage ud at Dårligdommerne stopper, og det er selvfølgelig super kedeligt, men i har stadig chancen for at se os en sidste gang, nemlig i Aarhus d. 11. maj i Musikhuset Aarhus og d. 30. maj på Bremen Teater. Filmene er henholdsvis Team Albert og Stjerner uden Hjerner, så husk at købe en billet, så i ikke går glip af os for sidste gang. Vi kigger på jer her, Aarhus!!!