Troels’ noter:

Teenage Mutant Ninja Turtles

Allerede nu er der noget gammeldags over “superhelte” der er nødt til at leve i skjul.

Hvad helvede laver Will Arnett i den her film, og han dukkede kraftedeme også op i 2’eren.

En positiv ting her i starten, så er det at musikken faktisk er udmærket.

Skype product placement. Det plejer altså ikke at stå i billedet.

Hvorfor er det at hun er nede på havnen igen? Og hvorfor er det at hendes telefon nægter at optage i lav lys?

Filmen lægger lidt op til at Rafael kan smide med containere… Jeg ved at han er den stærkeste, men stadig.

Skype Product placement

Åhhh Abby Elliot. Du er for god til den her.

“Now I have my story”. Hvad er det for en historie hun har…

Hvorfor er halvdelen af SNL crewet med. Og hvad laver Whoopi Goldberg der.

April har lige klaget over hvor lang tid hun har læst til Journalist og hvor under hende det er at lave de lorte indslag. Men når hun så endelig går til el jefe med en historie, så har hun intet.

Shredder forklarer lidt af plottet, men han siger intet. We will reclaim power in this city… Jamen, det giver jo ingen mening. This city…???

Jeg elsker at der ikke er skyggen af politi, da fodklanen invaderer subway’en.

Hahaha.

Der bliver sat bomber på væggen i subway’en, og en mand nærmest råber “They’re bombs”.

Kampscenerne i undergrunden er altså ok fede. De holder sig i skyggerne, og man ser dem sjældent, men skurkene får super smadder.

DET GIVER INGEN MENING AT MICHAELANGELO VIL KNEPPE HENDE!!! I can feel my shell tightening.

Johnny Knoxville gør det altså fint som Leonardo.

Åhhhh. “Ok, so you’re Mutant Ninja Turtles…” Fuck nu helt ad helvede til.

De har meget travlt med at sige hinandens navne, så April kan høre hvad de hedder.

Jeg synes altså de er ret flot lavet, problemet er bare at deres look er forkert.

Så er der tåbelig backstory. April har simpelthen navngivet de fire padder. Det er det dummeste jeg nogensinde har set, nogensinde, overhovedet.

Hvor har Splinter været henne? Og hvorfor banker han sine “børn”?

April er skingrende sindsyg. Hun burde indlægges. Og April skal holde op med at kalde det Turtles laver for Karate. Jeg smadrer hende.

99 Cheese Pizza er at gå overboard på joken… Bare sig Ten Cheese Pizza.

Arnett siger “Heroes in a half-shell”. Hvorfor insisterer skaberne på at putte dumme referencer ind i en film, så kernefans alligevel vil hade.

Sacks baghistorie er også pisse irriterende. Der er vitterligt ingen grund til at han har forbindelser til Japan. Det hele skal være så skide tilfældigt.

Splinter er ikke specielt godt lavet, kun padderne.

Igen, hvilken plan er det at de vil overtage byen. Regeringen ville sætte militæret ind og færdig.

Hvis de er blevet udsat for et mutagen, der regenerere dem, hvorfor helvede har Donatello så FUCKING BRILLER! Jeg har ikke noget imod at han bruger briller, men så skal de kraftedeme ikke komme med sådan en lorteforklaring.

Igen, actionscenerne er ikke så forfærdelige.

Fodklanen sprænger kloakken efter de har dræbt Splinter og fanget tre af turtles, men man ser ikke April slippe ud, og tror derfor hun er død. Det er altså dårlig filmmageri det her.

Man ser en motorcade komme kørende gennem New York, ingen sne. Føreren af første bil ringer til Sacks og siger de er der om 40 minutter. Klip til et slot, der er hyllet ind i sne… Altså 40 minutters kørsel virker lige kort nok til at der kan være så stor forskel på vejret. Desuden render ingen i New York rundt med vintertøj.

Nu er de sidste turtles befriet, og så husker vi lige at det tog 40 minutter at komme fra downtown new york op til slottet.

AL DEN SNE GIVER INGEN MENING.

Hvor er der et bjerg så tæt på New York? HVOR?

Den fodklan bliver så smadret, at det lidt er fedt. Scenen ned af bjerget.

Jeg kan godt forstå at de gerne ville have den actionscene med ned af bjerget, men det er så gigantisk et plothul at de burde have gjort opdigtet byen i stedet.

Michelangelo bliver mere og mere liderlig for April.

Er det ikke lidt dumt at have al giften der skal slippes ud i atmosfæren, i en gasbeholder hvor der står Sacks Industries på. Det lød bare ikke på planen som om at det var meningen at folk skulle vide hvem der havde gjort det.

Hvor er alle nyhedshelikopterne der normalt ville være til stede hvis der faldt lort ned fra et højhus.

Der er altså også et eller andet der ikke giver mening da Shredder skubber April ud over bygningen, mens tårnet falder, og de begge på mirakuløs vis får grebet fat i noget.

Hvor får Turtles egentlig penge til at købe alt muligt lækkert udstyr fra? Jeg ved godt jeg ikke burde tænke over det, men når de nu bruger tid på at gøre opmærksom på 7.1 surround, 42” fladskærm og alt muligt…


Jacobs noter:

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES (2014) – af Jonathan Liebesmann

 

Skulle oprindeligt ha’ heddet “Ninja Turtles”. Fans gik amok. De skulle oprindeligt ha’ været fra rummet. Fans gik amok. Et manus fra 2012 lækkede på nettet, som var legendarisk ringe, hvor Turtles var rumvæsner, April og Casey boede sammen, Rafael var gruppens sjove mand og Mike blev forelsket i en Turtle-dame.

  • Den undergik også reshoots og omskrivninger, da folk fandt ud af at William Fitchner sku’ være Shredder.
  • Bedop, Rocksteady og Crang skulle ha’ været med i den, men de ventede til næste film.
  • Megan Fox blev hyret af Michael Bay, som havde tilgivet hende for hendes sammenligninger med ham og Hitler efter Transformers, som gjorde at Steven Spielberg fik hende fyret fra Transformers 3.
  • Kostede 125 mil. Indtjente næsten 500 på verdensplan. Den fik en toer, Out of the Shadows, der ikke gik nær så godt.
  • Johnny Knoxville, Will Arnett og Whoopi Goldberg tog rollerne fordi deres børn elsker Turtles.

Filmen blev nomineret til 5 Razzies for: Værste film. Værste instruktør. Værste kvindelige birolle (Megan Fox), som ikke giver nogen mening, for hun er hovedrolle. Men hun vandt! Velfortjent. Nomineret for værste remake, sequel or rip-off. Værste manus.

Filmen åbner med Splinters peptalk møder VO. Han fortæller os at medierne har givet Fodklanen navnet, fordi de ”tramper ovenpå folk”. OG det er faktisk sødt at Fodklanen har taget navnet til sig.

April O’Neal møder en mand på havnen, Mr. Rivetti, fordi der er blevet stjålet en rickomorfenting?

Megan Fox spiller sindssygt ringe.

5:00 De snakker om skum og crème.

April cykler og skyper (product placement!) Rivetti. Hvor har hun hans nummer fra? Han siger, han har fortalt alt. Men hvis hun alligevel vil vide mere, så er Stan nede på havnen, som kan fortælle hende det hele.

PÅ havnen stjæler Fodklanen nitro-etan. April cykler tilfældigvis forbi på samme tid.

Dejligt ripoff af Batman Begins. Hvordan Raphael formår at kaste en container finder vi aldrig ud af.

Hun er så dårlig en journalist at hun først vil filme, når han er på vej væk. Men hun får et billede af et logo på en container? Hvorfor er det vildt?

Hun tager hjem til sin roommate. ”Hey, I’m skyping with my mom.” Film, vi er ikke i tvivl om hvem du er sponsoreret af. Rolig!

Taram Killiam fra SNL i lille rolle på journalist-kontoret.

Hvorfor tror hun, at logoet på containeren er selvtægtsmandens visitkort? Hvorfra ved hun det ikke bare er et logo, der var der i forvejen? Eller grafitti?

Hendes historie er 100 procent også lort. Holder med Whoopi Goldberg.

Eksposition i fjernsynet: Sacks Industries har fornået kontrakten med byen om at bekæmpe Fodklanen.

Shredder tæver en af sine egne.

12:30 – Læg mærke til at samtalen går fra at hun siger, der er én selvtægtsmand til at de omtaler dem i flertal. Det er et klassisk eksempel på en manusforfatter, der ved mere, end dem, han skriver for.

”The Footclan will rise again.” Så de har været store før? Det har vi ikke fået noget at vide om.

Mere eksposition: Eric Sacks er en klam fyr, som holder tale for folket. Stående applaus til hans bullshit-løfter om at beskytte byen og slukke brænde.

April O’Neal siger at hendes far åbenbart døde under en laboratiorie-brænd under Sacks.

April og Will Arnett sidder TILFÆLDIGVIS i bilkø og opdager TILFÆLDIGVIS at noget af galt ved metro-systemet. Læg mærke til at al handling i denne film bliver skubbet fra af tilfældigheder.

Men Turtles er på opgaven! De tager våben med! April løber ned til metroen, hvor folk spæner væk fra i panik! Hun sniger sig frem – ninja-style, samurai! Bliver alligevel grebet og taget til fange.

Der er gidsler nede ved sporet. Fodklanen bruger civile til at lokke Turtles frem! Så kommer metro-vognen, der aldrig stopper! Talte I, hvor lang tid, det kører forbi perronen i fuld fat? Det stopper aldrig.

Turtles tæver Fodklanen og forsvinder. De undslipper op ad et rør på en bygning. April kravler op ad brandtrappen. Oppe på taget står de og gokker hinanden. April bruger blitz og bli’r opdaget.

21: Rafael bruger sin Batman-stemme. ”She’s so hot I can feel my shell tightening.” Vent. HVordan kan en skildpadde tænde på et menneske? Der er jo ligesom hvis et menneske tændte på en skildpadde, hvilket sikkert findes, men mærkeligt at repræsentere I en film som denne. Altså diversitet længe leve, men der må være en grænse.

Off-screen siger en turtle, ”I only saw Batman once.” Hvad betyder det? Er det en joke?

April besvimer.

”You’re Ninja Mutant Turtle Teenagers?”

23 min. : “Leonardo?” ”We’re on the move, RAPHAEL.” Okay, tydeligt nok.

24:40 – FART JOKE!

April: ”Leonardo. Raphael. I know those names!” Nu kommer filmens største kamel, man skal sluge. April finder en bog fra hendes fars laboratorie, der hedder ”Project Renaissance.” Og gamle videooptagelser fra 1999, hvor vi finder ud af, at Splinter, Leo, Rafe, Mikey og Don var hendes fucking kæledyr, da hun var lille!

De vil ikke ende i Ha’shi’en(?). Mike vil lave et hiphop-julealbum. Splinter tæver dem. De ender i Ha’shi’en.

Wacky scene, hvor April virker gal. Bliver fyret. Velfortjent. Hun er retarderet. Verdens dårligste, mest irrationelle journalist.

Ha’shi’en er en træningslejr, hvor de skal spille bordtennis og strikke. Pizza Hut product placement!

De skal finde pigen, siger Splinter. Fordi hun åbenbart er i fare.

April og Will Arnett kører lidt ud fra New York og BAM! Mega-meget sne. April besøger Sacks. Eksposition: Sacks er født i Okinawa. I det 9. århundrede Japan var der en ond krigsherre, der forgiftede vandet. Ligesom Fodklanen, men ikke Fodklanen. De vil lave en kur til et fiktivt, kemisk angreb? Mutagenet skal kunne redde film, hvis nogen forgifter vandet ligesom i det 9. århundrede Japan…………… TJEK.

Donatello sender April en hacker-besked på hendes computer.

De kidnapper hende. De kender hende. Hun bliver genforenet med Splinter.

Mester Shredder og Eric Sacks er glade for at skildpadderne er i live. De sporer April (gennem det visitkort Sacks gav hende), for at finde Turtlerne. Og de ser hun er nede i kloakken.

Splinter-eksposition: Faren har åbenbart sat ild til laboratoriet og har formået at dræbe sig selv derved? Så er man fandme også en klovn. April sætter dem ned i en kloak, fordi SELVFØLGELIG vil man gøre det. Hvorfor vokser Splinter hurtigere end dem? Hvorfor bliver han asiatisk? Hvordan bliver de ninjaer? Ved at Splinter finder en bog?! I tegnefilmene og de første film har han enten set nogen gøre det eller selv tidligere været en ninjitsu-elev.

De CGI-effekter når de er unge ligner bæ.

Eric har lavet en rustning til Shredder. ”I aften spiser jeg skildpadde-suppe.”

”Hvorfor jager vi ham ikke?” spørger Rafael. ”Fordi han er en grusom kriger.” Ja, genmodificerede bodybuilder-ninja turtles er ubrugelige. Vent da til Shredder har fået en vild rustning, så har I klart en større chance.

De bliver angrebet. Hvorfor lader de deres våben med bedøvelsespile, hvis de alligevel vil brug stun-batons?

Næsten en fed scene.

”Shredder!” siger Splinter. Hvilket ikke giver nogen mening. Han har aldrig set den rustning før og SHredder har ikke haft den indtil for en time siden.

De tager Mike, Don og Leo til fange. Raph og April redder Splinter op fra murbrokkerne.

De kan nå til sneklædte bjerge fra midtbyen i New York på 40 minutter? Okay.

”We will drain every ounce of their blood – even if it kills them.” Ja, sådan fungerer blod. De begynder at dræne dem.

59:00. Stop. HVordan kan Will Arnett se at det er O’Niel, der ringer, når hun ringer fra en telefonboks?

Så skurken vil blive rigere? Fordi han ville udsende et kemikalie-angreb over New York og bruge Turtles mutagen til at redde befolkningen? Lame.

Rafael kan ikke bryde dem løs. Det kan de selv senere. Ligesom Thor i Avengers, der ikke kan bryde løs – lige indtil han kan. Jeg hader sådan noget pis.

Den hér film minder mig om alt det dårlige ved The Wolverine og The Amazing Spider-Man.

Bare giv dem adrenalin! Hvorfor har dræne-computeren en adrenalin-funktion? De springer igennem panser-glasset så nemt som var det smør.

Fodklanen kan ikke finde ud af at skyde efter benene.

Will Arnett er det eneste lyspunkt i den hér film.

Biljagten ned ad sne-skråningen er næsten fed.

Det er komisk at Shredder skal skrive på computeren med sine kæmpe-behandskede hænder.

1:18:15 De kører i elevator og Mikey begynder at free-style.

Vent! Nu siger Sacks at han dræbte Aprils far. Men Splinter sagde da, at han døde i branden?

Så laver de bukkespring. Som var etableret i 2 sekunder, da de var 12 år gamle.

1:26:00 – ”SHRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDERRR!!”

Den slutning er så fucking anstrengende.


Christophers noter:

Teenage Mutant Ninja Turtles 2014

 

Platinum Dunes

Michael Bay

____

Footclan, fordi de træder på folk uden hensyn

Det er Turtles der har ansvaret for at rede byen

___

April Oneil er på en sag

EXPOSITION i en tung pølse – Selvom at manden ikke vil snakke

Der er stjålet kemikalier

Der er et andet topsikret anlæg som har de samme genforsknings-kemikalier

 

Men Chanel 6 News har andre vigtige nyheder

“Fat pigs, fat cows, no fat birds”

Sexet måge

 

April cykler afsted

Hun skal afslutte det interview

HVAD? MED HAM FRA HAVNEN?

 

Hvorfor cykler hun ud til at industrikvarter for at sidde i skræderstilling og ringe, med cykelhjelm på hovedet?

 

Hun har så hans Skype – og han spørger hvordan hun har fået hans nummer?

Der står Skype, med logo, så det er spons – og ikke Facetime, eller et normalt opkald

 

“Jeg vil ikke snakke med dig, jeg har fortalt alt.

Snak med min ven Stan.”

___

Aften

Fodklanen stjæler kemikalier

HELDIGT FOR PLOTTET NR 1

April cykler forbi fodklanen imens at de stjæler kemikalier

 

Hendes arbejdsplads lægger røret på da en reporter ringer???

En af de 4 Turtles kigger forbi

 

HELDIGT FOR PLOTTET NR 2

Ninja skildpadder vælger at efterlade et symbol på væggen, uden grund, så April kan se det

Byen har en selvtægtsmand

Room mate forstår ikke noget

 

Woopie Goldberg er redaktør

Siger det er ingenting

___

Politikerne har et samarbejde med Eric Sachs, en forretningsmand

 

Shredder træner i en dojo

Han virker stærk – det bliver fedt at se en masse til ham

Han har ikke hjelm på. Fedt… Hvorfor?

___

Rigmand Eric Sachs holder tale

Han var en ungvidenskabsmand der arbejdede på et verdensklassehold med banebrydende forskning.

Laboratoriet blev røvet og brandt ned af fodklanen

Ansatte omkom (Det var Megan Fox’ far)

____

Folk begynder at løbe fra fodklanen

Overtager togstation

 

Keyboard cat startede i feb. 2009

Føles gammelt i 2014 at Turtles har optur over det meme

 

“Det er bomber” – tror filmen jeg er komplet idiot??

 

“Vi ved du er derude” – altså Turtles?

 

Turtles slås i skyggerne

Og binder alle skurkene

Før et enkelt tog er færdigt med at køre forbi

 

April Oneil følger efter dem op på et tag

Blitzer dem

 

“Hun er så holdt at mit skjold strammer til” HVAD???

 

Johnny Knoxville spiller lederen, Leonardo

Michelangelo tager sin maske af – DET SER IKKE FEDT UD

Hun besvimer

Ninja mutant turtle teenagers

“Måske har hun lækre veninder?”

 

Hun hører deres navne

23:35 min – prutte joke

__

HELDIGT FOR PLOTTET NR 3

April har gemt alle sin fars noter, og det er ham som har lavet “projekt renæssance”, og i noterne har Aprils far tegnet det japanske tegn som en Turtle efterlod efter at have smadret fodklanen

 

Hun har også gemt video hvor hun filmer sig selv i laboratoriet, 1999

Her har hun filmet det hemmelige TCRI fra en anden planet

Som rigmanden Sachs tester på skildpadder

Det her er Splinter, her er mine skildpadder, som jeg har givet navne

Hun fodrede dem med pizza

OG DE KAN SMADRE GLAS

“Det var mine barndoms kæledyr, og de var opkaldt efter italienske renæssance-malere”

April har brugt natten på at Google – ja Google – alle de seneste kriminelle aktiviteter

Og det samme tegn dukker op alle steder

Det betyder familie – hvorfor ville Turtles efterlade det mærke alle steder?

____

Splinter dukker op

De bliver smidt i en Hashi

 

Pizza Hut – The 99 cheese pizza

Sponsoreret

April Oneil er i fare

___

April konfronterer Sachs med at hun har set Turtles

 

Vil du gerne vide alt om projekt renæssance?

Jeg blev født i Japan, Okinawa

HAR HAN SERIØST ET RUM TIL AT FORTÆLLE SIN BAGGRUNDSHISTORIE???

I deres blod er det sidste mutagen som kan rede folk fra en plage

 

April bruger Google igen

Men så kommer der en besked fra Turtles

De har lige hacket hendes bærbare computer

 

De kidnapper hende

Hun møder Splinter

____

HVOR ER SHREDDER???

“Der er sket et mirakel. De selvtægtsmænd som skaber problemer, er også de forsøgsdyr som vi lavede eksperimenter på for mange år siden”

 

MIRAKEL???

 

Shredder vil have magt, og Sachs vil have penge

Byen bliver deres ejendom

HVAD ER DET FOR EN PLAN???

 

Hvordan finder Fodklanen hen til Turtles uden at snakke med April Oneil?

Jeg tror de tracker hendes telefon, men hvordan ved de at hun er taget hen til dem?

 

Flashback

Det var Sachs der satte ild til laboratoriet

HELDIGT FOR PLOTTET NR 4

April Oneil dukker op på det brændende laboratorie, selvom at hun er 10 år gammel og burde være derhjemme under sin dyne. Hun redder 4 skildpadder og en rotte, men ikke sin far, som ligger i samme rum. April lukker dem ud i en kloak, selvom et barn med nære relationer til dyr, nok ville forsøge at kunne tage sig af dyrene selv.

 

Splinter tager sig af Turtles som babyer

Og så bliver de børn, og hører Gwen Stefani

 

HELDIGT FOR PLOTTET NR 5

Splinter gør rent og finder “Art of Ninjitsu” bogen af Eastman og Laird. Tilfældigvis har de også ninjitsu våben som de kan træne med.

Først lærte Splinter sig selv den ædle ninjitsu kunst, selvom at de ikke havde nogen erfaring.

Og Turtles lærte det hurtigt.

____

Fodklanen kommer ind i deres kloak

Leonardi bruger sine sværd, men der er ikke noget blod

SÅ KOMMER SHREDDER

Direkte ud af en Transformers film

ER DET IKKE NOK AT HAN ER SEJ TIL KAMPSPORT?

HVAD SKAL HAN MED AL DEN TEKNOLOGI??

 

Splinter bliver slået af Shredder

3 Turtles bliver fanget, kloaken bliver sprængt i stykker

Den Raphael er død – men filmen tør ikke lade os tro det i mere end 30 sekunder

 

“Vi har 3 eksemplarer og vi er fremme om 40 minutter”

HVOR KAN MAN KØRE FRA TIMES SQUARE OG VÆRE PÅ ET BJERG MED SNE PÅ 40 MINUTTER???

SÅ LAD VÆRE MED AT VISE OS AT DET ER TIMES SQUARE

___

Vern skal køre dem

Han hører Wham, fordi det er sjovt…

 

Skurken fortæller hele sin plan til Turtles

Karai viser dem det

 

Spir fyldt med kemiske giftstoffer

Shredder lukker det hele ud over byen

Om 30 dage er NYC i karantæne

Sachs vil tjene på modgiften

Shredder vil tvinge byen til at leve under vores herredømme

HVAD??? HVAD????

 

Raphael, Vern og Oneil kommer ind, lige da skurken har fortalt hele sin plan

 

Shredder kalder Raphael ved navn – som om at de havde kendt hinanden i et stykke tid

 

De skal have adrenalin

Og det ved Donnie at de kan få sprøjtet ind i kroppen igennem den maskine de er spændt fast til

 

Action scene ned af et bjerg

Jeg kan ikke orrientere mig om hvem der er hvor…

Raket skateboard, våben – skurkene har ikke fjernet noget fra Turtles da de blev taget til fange?

 

Tager en kloak fra bjerget og ind til New York…

Som i, hele vejen ind til midten af Manhattan

 

De tager elevatoren op

MC Mikey – Beat box

 

Og så møder de Shredder på taget

Og Sachs skyder efter Vern og Oneil

“You killed my father” Havde hun glemt det? Splitter fortalte det jo tidligere

 

De har 50 sekunder

Så de vælger Bukke spring

Hvilken forskel gør det?

 

Donnie får hacket giften

Men Shredder vælter spiret på toppen af bygningen

 

Jeg forstår ikke fysikken i den sidste scene


Turtles klarer at falde mere end 50 etager ned uden at de selv opdager at de er nede

___

Turtles viser deres pinlige lille vogn

Bomber Verns nye bil

 

Michelangelo prøver fortsat at score April Oneil

___

Slut

 

Victorias secret